Hoe bestel je de cursus van TypeTopia?

Om de TypeTopia typecursus te bestellen, klik je op de knop “Bestellen” rechts bovenin de website van TypeTopia. Je kunt op deze pagina kiezen voor twee opties: Start vandaag of Start groepsactie

Start vandaag
Door te klikken op Start vandaag kun je direct een activeringscode aanschaffen om je TypeTopa-account te activeren. Je kunt hier 1, 2 of 3 activatiecodes tegelijk bestellen. Wil je meer dan 3 personen aanmelden voor TypeTopia? Maak dan een groepsactie aan bij Start groepsactie.

Let op: Voor elke cursist is een eigen activatiecode nodig. Elke cursist doorloopt zijn eigen persoonlijk leerpad bij TypeTopia. Meerdere personen kunnen dus niet op één account werken!

Kies vervolgens of je aan de slag wilt gaan met het QWERTY-toetsenbord (voor Nederland) of AZERTY-klavier (voor België). Daarna vragen we je om nog een aantal gegevens in te vullen en om de betaling in orde te maken. Zie ook: Welke betaalmiddelen biedt TypeTopia aan?

Nadat je betaling is gelukt zie je direct in je scherm de activatiecode. Deze activatiecode ontvang je van ons ook op het e-mailadres dat je hebt ingevuld op de bestelpagina.

Geen passend antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, Facebook of e-mail. We helpen je dan graag verder.