TypeTopia activeren

Als je voor het eerst inlogt bij TypeTopia vragen we jou om een aantal gegevens. Zo mag je een eigen avatar kiezen, willen we graag weten of je een jongen of meisje bent en in welk land je woont. Daarna zie je onderstaand scherm:

Wil je eerst alleen proefles 2 doen? Klik dan op Doorgaan. Heb je al een activatiecode? Klik dan op Direct activeren.

Het is natuurlijk ook mogelijk om TypeTopia te activeren nadat je de tweede proefles hebt gedaan. Zodra je op de eerste module klikt kies je voor Activatiecode invullen.

Activatiecode invullen

Plak de activatiecode vanuit de e-mail in het vakje Activatiecode. Daarnaast vragen we ook direct om een e-mailadres van jouw ouder(s). Hiermee maken we dan een ouderaccount aan.

Vervolgens vragen we je nog om jouw adresgegevens. Deze hebben we nodig om de TypeTopia-lesset naar jou toe te kunnen sturen. Mocht je eerder nog geen ouderaccount hebben aangemaakt dan kun je deze hier direct aanmaken. Als je alles hebt ingevuld klik je op Opslaan.

Je kunt nu direct starten met de cursus van TypeTopia.

Om het ouderaccount ook te kunnen gebruiken moet deze eerst bevestigd worden. Nadat de oudergegevens zijn ingevuld wordt een e-mail met de bevestigingslink naar het opgegeven e-mailadres toegezonden. Let op: Log eerst uit uit de cursistaccount voordat op deze link wordt geklikt.

Geen passend antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, Facebook of e-mail. We helpen je dan graag verder.