Inloggen bij TypeTopia

Bij TypeTopia hebben we twee soorten accounts; het cursist-account en het ouderaccount. Als je inlogt met de cursistaccount dan kom je in de typecursus van TypeTopia. Hier volg je alle typelessen en doe je uiteindelijk examen. Met het ouderaccount houd je overzicht over de prestaties van je kind(eren). In het ouderaccount kun je ook de gegevens van je kind(eren) aanpassen.

Inloggen voor de cursist
Om in te loggen als cursist ga je naar de website van TypeTopia en klik je vervolgens op Inloggen (rechtsboven). Kies daarna voor Inloggen voor cursisten. Je ziet dan het inlogscherm van TypeTopia.

Let wel op: Als ook andere leden van het gezin gebruiken van TypeTopia op deze computer/laptop kan het zo zijn dat je automatisch wordt ingelogd op hun account. Zodra je uitlogt met dit account kom je alsnog in het inlogscherm.

Je kunt nu inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Inloggen bij het ouderaccount
Om in te loggen op je ouderaccount ga je naar de website van TypeTopia en klik je vervolgens op Inloggen (rechtsboven). Kies daarna voor Inloggen voor ouders. Je ziet dan het inlogscherm van de ouderomgeving van TypeTopia.

Let wel op: Als ook andere leden van het gezin gebruiken van TypeTopia op deze computer/laptop kan het zo zijn dat je automatisch wordt ingelogd op hun account. Zodra je uitlogt met dit account kom je alsnog in het inlogscherm.

Je kunt nu inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Lukt het niet om in te loggen? Neem dan contact met ons via een Whatsapp, Facebook of e-mail. We helpen je dan graag verder. Vergeet je niet je gebruikersnaam of e-mailadres te vermelden?