Wachtwoord vergeten (cursist)

Het is natuurlijk nooit fijn als je het wachtwoord bent vergeten van je TypeTopia account. In dit artikel lees je precies hoe je een nieuw wachtwoord aan kunt maken.

Nieuw wachtwoord aanvragen via de site
Als je het wachtwoord ben vergeten kun je op onderstaande link klikken om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Let op: Dit kan alleen als jouw account al geactiveerd en gekoppeld is aan een ouderaccount. Is dit nog niet het geval? Neem dan contact met ons op via, Facebook, e-mail of WhatsApp. Vermeld daarbij ook altijd je Gebruikersnaam. Zorg er wel voor dat je niet meer bent ingelogd met een ander TypeTopia-account op deze computer/laptop.

wachtwoord vergeten

Klik vervolgens op de knop 'Cursist-account'. We vragen je nu om je gebruikersnaam in het vullen. Je gebruikersnaam is hoofdlettergevoelig dus let daar goed op. Zodra je dit hebt gedaan sturen wij automatisch een e-mail naar het e-mailadres van het bijbehorende ouderaccount. In deze mail vind je een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Nieuw wachtwoord instellen via het ouderaccount
Je kunt je wachtwoord ook opnieuw instellen via het ouderaccount van je ouder(s). Vraag je ouder om in te loggen in zijn of haar ouderaccount. Klik achter je gebruikersnaam op . Scrol naar beneden en vul bij Wachtwoord en Wachtwoord (herhalen) het nieuwe wachtwoord in. klik daarna op Opslaan. Je wachtwoord is nu gewijzigd. Log uit bij het ouderaccount en log met je gebruikersnaam en nieuwe wachtwoord weer in bij TypeTopia.

Lukt het niet om je wachtwoord opnieuw in te stellen? Neem dan contact met ons via een Whatsapp, Facebook of e-mail. We helpen je dan graag verder. Vergeet je niet je gebruikersnaam te vermelden?