Heb ik een e-mailadres nodig voor een account bij TypeTopia?

Om een account aan te maken als cursist heb je bij TypeTopia geen e-mailadres nodig. We vragen om een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Hiermee kun je inloggen bij TypeTopia. Met een cursistaccount kun je onze tweede gratis proefles starten. Als je er daarna voor kiest om TypeTopia aan te schaffen ontvang je van ons een activatiecode. Hiermee unlock je de gehele cursus.

Zodra je deze activatiecode invult vragen we om een e-mailadres van (één van) de ouders. Dit hebben we nodig zodat we altijd in contact kunnen komen met de cursist. Met dit e-mailadres maken we direct een ouderaccount aan. Via de ouderaccount kan de voortgang van de cursist gevolg worden. Doen er meerdere kinderen uit het gezin mee met TypeTopia dan koppel je je hun cursistaccount eenvoudig aan je ouderaccount. Zo heb je met een ouderaccount direct overzicht over alle gekoppelde cursistaccounts.

Geen passend antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, Facebook of e-mail. We helpen je dan graag verder.