Kan ik een (gratis) proefles bij TypeTopia doen?

Natuurlijk kan dat! Bij TypeTopia kun je zelfs twee gratis proeflessen volgen. De eerste proefles vind je direct op onze website. Als je rechtsboven op de pagina kijkt zie je de knop Start de proefles. In deze proefles ontmoet je andere leden van TypeTopia en laten we jou zien wat je allemaal gaat leren bij TypeTopia. Natuurlijk starten we ook al met de eerste missies om te kijken of jij het in je hebt om een TopTyper te worden!

Aan het einde van de eerste proefles vragen we je om een account aan te maken. Hiermee kun je inloggen bij TypeTopia en krijg je direct toegang tot onze tweede gratis proefles. Je maakt heel makkelijk een account aan door een gebruikersnaam en een wachtwoord te kiezen. Inloggen op je eigen TypeTopia omgeving doe je gemakkelijk via www.typetopia.com. Klik rechtsboven op Inloggen.

Zodra je de eerste keer inlogt vragen we je om een avatar, geslacht en land te kiezen. Daarna klik je op Doorgaan en kom je in jouw unieke TypeTopia omgeving. Klik vervolgens op de tegel onder het TypeTopia logo om de tweede proefles te starten.

In deze tweede gratis proefles nemen we je mee op de eerste 'echte' missie en leer je nieuwe letters. Aan het einde van de tweede proefles zul je TypeTopia moeten activeren met een activatiecode om verder te te kunnen gaan met de volgende spannende missies in de TypeTopia typecursus.

Lees hier alles over het activeren van TypeTopia

Geen passend antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, Facebook of e-mail. We helpen je dan graag verder.