Kun je je TypeTopia-account tijdelijk pauzeren?

Ja, je kunt je account tijdelijk laten pauzeren. Mocht dit nodig zijn, dan kun je inloggen op je TypeTopia-account en daar een Vraag over indienen. Dat kan op de volgende wijze: Log in op je TypeTopia-account en klik op: Cursus > Servicedesk > Vraag insturen > omschrijf in het kort de situatie en klik op 'Vraag insturen'.

Geen passend antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, Facebook of e-mail. We helpen je dan graag verder.