Hoe bestel je de speciale/dyslexieversie van TypeTopia?

Om de speciale/dyslexieversie van TypeTopia te bestellen, klik je op de knop 'Bestellen' rechts bovenaan de website van TypeTopia. Je kiest daarna voor of het Nederlandse QWERTY-toetsenbord of het Vlaamse AZERTY-klavier. Daarna heb je de mogelijkheid om een keuze te maken uit de reguliere of de speciale/dyslexieversie. Heb je de ene versie aangeschaft en je wilt tijdens de TypeTopia-cursus toch switchen naar de andere versie dan is dit altijd tussentijds mogelijk zonder dat de voortgang beïnvloed wordt.

Switchen gaat heel eenvoudig: Log in bij TypeTopia en klik op Voornaam cursist (rechts bovenaan) > Mijn gegevens > Toegankelijkheid > aanvinken Verhoogde toegankelijkheid > Opslaan.

Bij Verhoogde toegankelijkheid kunnen de volgende items worden aan/uitgezet:

- Dyslexielettertype

- Dyslexievriendelijke oefeningen

- Woorden uitspreken tijdens oefeningen

- Achtergrond bevriezen tijdens oefeningen

Bekijk ook de volgende video:

• voor Nederland > https://youtu.be/YswBhveANcA
  • voor België > https://youtu.be/hVAkXAn0JXk

Geen passend antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons via Whatsapp, Facebook of e-mail. We helpen je dan graag verder.