Kan ik mijn e-mailadres in mijn TypeTopia-account later toevoegen?

Ja, dat kan zeker! Dit kan zelfs op 3 manieren. Zodra de TypeTopia-account is geactiveerd wordt gevraagd of de cursist alsnog een e-mailadres op wil geven.

Daarnaast kan het e-mailadres altijd worden toegevoegd via het cursistaccount (Inloggen cursistaccount > klik op de naam cursist > Mijn gegevens) of via het ouderaccount (klik op Wijzig onder de naam van de cursist en vul in het volgende scherm het wachtwoord in).

Geen passend antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, Facebook of e-mail. We helpen je dan graag verder.