Het rooster (cursist)

Wat is het rooster?

Het rooster biedt de mogelijkheid om in te stellen of je 3,4 of 5 dagtaken per week wilt doen. Hiervan krijg je vervolgens een herinnering per mail.

Hoe stel ik het rooster in?

Het rooster is alleen in te stellen via het cursistaccount. In het menu rechtsboven klik je op Cursus > Rooster

Vervolgens klik je op "5 dagtaken per week" en kan je dit verzetten. In principe zouden er minimaal 3 dagopdrachten per week moeten worden gemaakt.

Rooster en ouderaccount

Via je eigen ouderaccount kan je het TypeTopia-rooster van je kind inzien: Ga naar TypeTopia > Inloggen ouderaccount  > Bekijk voortgang > Rooster. Wilt u het rooster aanpassen dan kan dat via de TypeTopia-account van uw kind zoals hierboven beschreven.

Vakantie of ziekmelden

In TypeTopia is er ook de mogelijkheid om je ziek te melden of vakantie in te plannen. Zo krijg je geen meldingen en herinneringen meer in je mail als je ziek bent of op vakantie bent.

Een vakantie/ziekteweek in het rooster van TypeTopia is een informatieve melding. Dit houdt in dat in een vakantie/ziekteweek alleen de voortgang niet gecontroleerd wordt. Besluit je toch met TypeTopia aan de slag te gaan die week, dan past het rooster zich automatisch aan en zal laten zien wat je die week kan/mag doen. Helaas is het niet mogelijk om van een huidige week of een week uit het verleden nog een vakantie/ziekteweek te maken.

Selecteer bij de juiste dagen "Vakantie" of "Ziekmelden" om je afwezigheid vast te zetten voor die dag. Je kan ook de dagen dat je je hebt afgemeld weer eruit halen door op "Ongedaan maken" te klikken.

Geen passend antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons via een Whatsapp, Facebook of e-mail. We helpen je dan graag verder.