Vakantie

In TypeTopia is er de mogelijkheid om vakantie in te plannen in het rooster. Zo krijg je geen meldingen en herinneringen meer in je mail als je op vakantie bent.

Een vakantieweek in het rooster van TypeTopia is een informatieve melding. Dit houdt in dat in een vakantieweek alleen de voortgang niet gecontroleerd wordt. Besluit je toch met TypeTopia aan de slag te gaan die week, dan past het rooster zich automatisch aan en zal laten zien wat je die week kan/mag doen. Helaas is het niet mogelijk om van een huidige week of een week uit het verleden nog een vakantieweek te maken.

Selecteer bij de juiste weeknummer(s) "Vakantie" om je afwezigheid vast te zetten voor die week. Je kan ook de weken dat je je hebt afgemeld weer eruit halen door op "Ongedaan maken" te klikken, maar dit kan dus niet met de weeknummers uit het verleden.

Geen passend antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons via een Whatsapp, Facebook of e-mail. We helpen je dan graag verder.