Wachtwoord vergeten (ouderaccount)

Ben je het wachtwoord van je ouderaccount vergeten. Stel deze dan heel gemakkelijk opnieuw in.

Stap 1
Zorg ervoor dat er geen andere TypeTopia-accounts meer zijn ingelogd op deze computer/laptop.

Stap 2
Klik op de volgende link: Wachtwoord ouderaccount resetten.

Stap 3
Vul het e-mailadres in dat je hebt gebruikt bij het aanmaken van het ouderaccount en klik op Verzenden.

Stap 4
Je ontvangt nu een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Lukt het niet om je wachtwoord opnieuw in te stellen? Neem dan contact met ons via een Whatsapp, Facebook of e-mail. We helpen je dan graag verder.