Hoe koppel ik een (extra) kind aan mijn ouderaccount in TypeTopia?

Zodra je een activatiecode invult in het cursist-account bij TypeTopia dan wordt automatisch een ouderaccount aangemaakt. Heb je al een ouderaccount? Dan is dat ook geen probleem. Vul gewoon het e-mailadres van je ouderaccount in en wij koppelen deze automatisch aan het cursistaccount.

Wil je het cursist-account ook koppelen aan een ander ouderaccount? Log dan in op dit ouderaccount en klik op:

Vul vervolgens de gebruikersnaam van het cursist-account in en klik op Verstuur koppelverzoek. De cursist krijgt een melding van het koppelverzoek en moet deze goedkeuren voordat het ouderaccount toegang krijgt tot de gegevens van de cursist.

Geen passend antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, Facebook of e-mail. We helpen je dan graag verder.