Waar moet jouw computer aan voldoen om met TypeTopia te kunnen werken?

Om betrouwbaar met TypeTopia te kunnen werken, raden we aan:

• 'Windows 10' of 'Mac met minimaal Safari 11.0.3.'
  • Ten minste 4 GB werkgeheugen.
  • Videokaart met ten minste 2 GB werkgeheugen.
  • Ten minste een Intel core i5 of vergelijkbaar.

Tip: doe de gratis proefles en kijk of het werkt. Verloopt dit soepel, dan zal je geen problemen ervaren in de cursus.

Ubuntu en Linux kunnen we helaas niet ondersteunen. We hebben cursisten die zonder problemen in deze situaties TypeTopia hebben doorlopen, maar ondersteuning kunnen we helaas niet bieden.

P.s. Op een iPad werkt de cursus niet. Deze heeft onvoldoende intern geheugen.

Geen passend antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, Facebook of e-mail. We helpen je dan graag verder.