Hoe typ je accenten (á, è, ë enz)?

In onderstaande animatie leggen we uit hoe je de verschillende accenttekens typt in TypeTopia. Let op: De Mac heeft normaal zijn eigen systeem. Door een letter lang in te drukken kun je het juiste accentteken kiezen. Bij TypeTopia werkt dit niet en typ je de accentteken op de Mac hetzelfde als op een Windows pc/laptop.

Geen passend antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, Facebook of e-mail. We helpen je dan graag verder.