Welke internetbrowser is geschikt voor TypeTopia?

In principe kan TypeTopia gespeeld worden op alle gangbare internetbrowsers (Chrome, Firefox, Safari en Edge). Wel adviseren wij om gebruik te maken van Google Chrome. Deze browser biedt de beste ondersteuning voor de software van TypeTopia. Werkt TypeTopia niet goed in jouw browser? Dan kan het zijn dat deze geüpdatet dient te worden.

Geen passend antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, Facebook of e-mail. We helpen je dan graag verder.