Ik krijg een foutmelding

Dat is natuurlijk nooit leuk en zeker niet de bedoeling. Meestal helpt het om even opnieuw in te loggen bij TypeTopia. Klik in het hoofdmenu op je voornaam en vervolgens op Uitloggen. Je komt dan terug in het inlogscherm en kan opnieuw inloggen bij TypeTopia. Meestal is het probleem hiermee verholpen.

Blijft de foutmelding toch terugkomen? Dan raden we je aan om TypeTopia in een andere browser of een 'incognitovenster' van je browser te openen. In een incognitovenster onthoudt je browser geen activiteiten. Nadat je een incognitovenster hebt geopend ga je naar www.typetopia.com en log je in zoals je normaal ook doet.

Mocht de foutmelding toch terugkomen dan vragen we je om een Vraag via de Servicedesk in jouw TypeTopia-account in te dienen vanaf de computer waarop de foutmelding zich voordoet. Ook is het handig om een screenshot mee te sturen van de foutmelding. Op deze manier kan onze technische afdeling je gericht helpen.

Incognitovenster openen Google Chrome

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Nieuw incognitovenster.
  3. Er wordt een nieuw venster geopend. Check of het incognito-icoon Incognito in de bovenhoek wordt weergegeven.

Incognitovenster openen Safari

1. Open Safari.
  2. Klik linksboven in de menubalk op 'Archief'.
  3. Selecteer 'Nieuw privévenster'.
  4. Het privévenster wordt nu geopend.

Incognitovenster openen Firefox

1. Klik rechtsboven op 'Menu openen'.
  2. Klik op 'Nieuw privévenster'.
  3. Het privévenster wordt nu geopend.

Geen passend antwoord kunnen vinden op je vraag? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, Facebook of e-mail. We helpen je dan graag verder.