Kan TypeTopia op een chromebook worden gedaan?

TypeTopia kan in principe ook gevolgd worden op een chromebook. Wij kunnen echter alleen geen ondersteuning leveren op chromebooks, zoals ook staat aangegeven bij de FAQ's op de site van TypeTopia. Chromebooks kunnen enorm veel van elkaar verschillen, daarom is een eenduidige oplossing vaak niet mogelijk.

Om betrouwbaar met TypeTopia te kunnen werken dient de computer/laptop te voldoen aan:

- 'Windows 10' of 'Mac met minimaal Safari 11.0.3.'

- Ten minste 4 GB werkgeheugen

- Videokaart met ten minste 2 GB werkgeheugen

- Ten minste een Intel core i5 of vergelijkbaar van ná 2013 (Haswell of later)

De beste test om ook te kunnen checken of TypeTopia op een chromebook werkt, is om hierop alle twee de gratis proeflessen te doorlopen. Gaat dit met beide proeflessen goed dan kan ook de cursus van TypeTopia hierop worden gevolgd.

Graag tot binnenkort bij TypeTopia!